Warning: Creating default object from empty value in /home/kaizenco/public_html/kc/wp-content/themes/melos/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cursuri – KAIZEN Training & Consulting

KAIZEN Training & Consulting este furnizor de programe de formare profesionala continua, autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) conforn OG 129/2000 privind formare profesionala a adultilor. Absolventii cursurilor primesc Certificat de Absolvire recunoscut la nivel national de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV) si de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS). Prin apostilare, Certificatele de Absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

Programele de formare profesionala acreditate ANC pe care vi le oferim sunt:

Cui ne adresam?

Ne adresam tuturor persoanelor si organizatiilor care doresc sa isi imbunatateasca performantele profesionale prin participarea la programe de perfectionare continua.

Ce facem?

  • Stabilim impreuna cu clinetii nostri care sunt necesitatile de instruire ale companiei din care provin;
  • Apelam la experienta si pasiunea noastra pentru training pentru a va propune programe de perfectionare personalizate;
  • Contribuim la dezvoltarea personala si perfectionarea profesionala a tuturor participantilor la programele de formare;
  • Sprijinim  initiativele in domeniul educatiei permanete.

 De ce KAIZEN Training & Consulting?

Pentru ca programele furnizate de KAIZEN Training & Consulting au la baza metoda de invatare „learning by doing” si imbina intr-o maniera extrem de eficienta aspectele teoretice cu activitatile practice. Metodele si instrumentele de predare se bazeaza 100% pe interactivitate si pe implicarea activa a cursantilor. Jocurile de rol, studiile de caz, simularile, aplicatiile practice si exemplele de buna practica contribuie la insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor cursantilor in domeniul studiat.

Cursuri personalizate la sediul organizatiei dumneavoastra

Sesiunile de instruire oferite de KAIZEN Training & Consulting se adreseaza nu doar unei pregatiri individuale, ci si tuturor organizatiilor care au inteles ca investitia in training este investitia in oameni.

Daca doriti sa aveti angajati motivati, bine pregatiti si competitivi, care sa tina pasul cu schimbarile rapide, va oferim alternativa organizarii cursurilor la sediul institutiei pe care o reprezentati.

Avantajele cursurilor in-house sunt:

  • Locatia si perioada de desfasurare sunt alese de dumneavoastra;
  • Tematicile sunt personalizate in functie de necesitatile de instruire ale grupului;
  • Studiile de caz sunt alese din domeniile dumneavoastra de activitate;
  • Interactionati cu colegii in cadrul unor sedinte de brainstrorming si de team-building;
  • Sunt reduse costurile cu deplasarea si cazarea.

© KAIZEN Training & Consulting 2019